Plăcile de rigips cunoscute și sub denumirea de gips carton, reprezintă un material de construcție unic. Sunt realizate din gips mineral și amestecate cu fibră de sticlă sau hârtie, fiind apoi așezate  între două coli de hârtie. Aceste placi sunt după încălzite la flacără și apoi uscate pentru a forma o placă puternică. O placă de rigips poate fi tăiată cu ajutorul unui tăietor  special pentru  gips carton sau cu ajutorul unui ferăstrău, în orice dimensiune dorită.

Plăcile de rigips sunt utilizate în special pentru construirea de pereți în majoritatea caselor. Există multe avantaje prin utilizarea acestora. Spre deosebire de pereții de tencuială,  rigipsul rareori necesită o aplicare profesională și poate fi instalat ușor și rapid cu ajutorul unor profile metalice.

Astfel de profile metalice se pot găsi la ARMURA®, marca înregistrată a societății Linda Steel SRL din județul Suceava.

Având în vedere faptul că sunt ieftine, comparativ cu celelalte materiale de construcție, plăcile de rigips dar și profilele metalice sunt accesibile și ușor de fabricat. Din această cauză, sunt utilizate pe scară largă în imobille pentru a reduce costurile de construcție.

Profilele metalice marca ARMURA® sunt realizate pe structură de oțel zincat. În depozitul ARMURA® sunt disponibile atât profile metalice rigips C cât și profile metalice rigips U dar și alte accesorii necesare realizării de pereți din rigips în multple variante de grosime și dimensiune.

Banda din oțel zincat utilizată la realizarea profilelor este de cea mai bună calitate, fiind importată de la furnizori de top și având o rezistență crescută în timp.

Ca și caracteristici tehnice ale acestor profile putem aminti: grosimea lor poate fi de 0.4, 0.5 sau 0.6 mm iardimensiunile standard pot fi de 3000 sau 4000 mm. Dacă se doresc și alte dimensiuni, acestea se pot realiza strict pe comandă.

Pe lângă profilele pentru rigips, ARMURA® mai produce și următoarele produse: plasă sudată pentru beton, plasă gard împletită, panouri pentru gard bordurate zincate, șipcă metalică pentru gard Omega, stâlpi de gard STAR și CLIP, profile C și Z pentru hale metalice, țeavă rectangulară.

Sediul și fabrica ARMURA® este în Suceava pe strada Cuza Vodă, nr 202, vis a vis de Linda Ecotil. Linda Ecotil este societatea care vine în întâmpinarea clienților cu produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preț precum sisteme pentru acoperișuri și sisteme pentru garduri. Aceste produse se pot procura ușor din magazinul online www.lindashop.ro.

Află mai multe detalii despre profilele metalice utile la montarea rigipsului de pe pagina web www.armura.eu/profile-metalice-rigips/.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.