Unele surse din preajma Pizzeriei LaBomba dau ca sigur un eveniment ce urmează a se întâmpla pe la sfârșitul lui septembrie. Ingredientele de bază vor fi Adrian Bezna și Sorin Poclitaru, dar se anunță și o pleiadă de fainoșaguri.

Pe traiectoria ascendentă a activităților Asociației FAIRplay, înregistrarea unui album live vine în mod natural, iar alegerea lui Adi Bezna și a deja cunoscutului său Cu lupii laolaltă, un prilej de a transforma piesele iubitului cantautor în lucrări complexe la care să contribuie o mulțime de muzicieni din lumea folk.

Cunoscuți sau tinere talente, cu chitări, cu nai sau flaut, cu vocea uneori, sau cu muzicuța, Vasile Mardare, Cătălin Ungureanu, Ovidiu Mihăilescu, Trupa Joi și tânărul câstigător al recentului Fălticeni Folk, Cristian Mihai, iată numai câteva din ingredientele care vor contribui la acest album și lista va crește pe măsură ce prietenii vor afla despre acest proiect.

Ca o premieră, pe perioada înregistrărilor, pizzeria va fi închisă publicului, în sală fiind primiți numai prietenii care s-au înscris din timp pentru a ocupa cele 50 de locuri disponibile, așa că nu e niciodată prea devreme să-l sunați pe Sorin pentru a vă rezerva locuri pentru cele două zile ale evenimentului. Da, evenimentul cuprinde două seri, în prima se înregistrează, dar în a doua, publicul va fi răsplătit cu recitaluri ale tuturor celor care au participat la înregistrarea albumului.

Voi reveni la acest subiect pe măsură ce vor apărea noi informații certe, zvonistica nefăcând parte din aria mea de preocupări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.