LSA Suceava, prin departamentul de Seminarii și Conferințe, organizează marți, 20 mai, ora 16:00, o Discuție Panel cu tema „Arta Pledoariei”.

Evenimentul va avea loc în sala Dimitrie Leonida din Corp D. La acest eveniment vor participa profesori universitari, doctori în drept, procurori, avocați și judecători. Invitatul special al evenimentului este domnul Marcel Nichita – judecător și vicepreședinte al Judecătoriei Suceava.

Tema expusă discuției, “Arta Pledoariei”, prezintă un interes major în rândul studenților care își doresc să profeseze în domeniul juridic, dat fiind faptul că prezența și afirmarea socială a unui bun jurist sunt garanții ale respectării drepturilor și intereselor legitime pe care orice cetățean al unui stat democratic trebuie să le aibă.

Tema este adresată tuturor studenților, mai ales celor de la drept și de la administrație publică, care vor să cunoască mai multe lucruri despre arta pledoariei în cadrul unui proces.

Evenimentul are ca scop principal oferirea studenților de la Facultatea de Drept și tinerilor juriști din diferite țări și sisteme legislative oportunitatea de a discuta și învăța despre diferitele aspecte legale sau academice, ori despre problemele care prezintă pentru ei un interes deosebit, încurajând astfel promovarea unei mai bune înţelegeri culturale, sociale și legale a altor țări.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.