Începând cu data de 17.08.2023, ca urmare a lucrărilor de renovare ce se desfășoară pe sensul de ieșire călători în Punctul de Trecere a Frontierei Siret (turnarea unui strat nou de beton), se va proceda la reamenajarea arterelor de control, urmând ca toată activitatea din punct să se desfășoare pe intrarea în țară.
Drept urmare, din cele 7 artere de control de pe sensul de intrare, 3 vor fi utilizate pentru ieșirea din România (două artere pentru autoturisme și una pentru autocare).
Pe timpul lucrărilor, polițiștii de frontieră dispun toate măsurile aflate în competența instituției, astfel încât traficul să se desfășoare cu operativitate.

„În acest moment, timpii de așteptare la autoturisme nu sunt foarte crescuți, avem 20 de minute, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din România. În acest context, preconizăm o creștere a valorilor de trafic, fapt pentru care suntem pregătiți cu stații mobile de control și personal suplimentat la controlul documentelor”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Alina Petraru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.