În prezent, din ce în ce mai multe cupluri aleg să îşi surprindă familia şi prietenii cu genul copilului lor. Astfel, vor da o petrecere care să aibă această tematică şi care să fie încărcată de elemente ce conduc în direcţia unui bebeluş fetiţă sau băieţel. Pentru a putea organiza o asemenea petrecere, ai nevoie de articole speciale, care să fie decorate cu indicii deosebite.  Pentru a putea cumpăra tot ce ai nevoie pentru party, poţi accesa link-ul următor: https://www.partymag.ro/articole-petrecere. Iată care sunt cele mai importante elemente care nu trebuie să îţi lipsească şi care te pot inspira pentru a-i bucura pe cei dragi ţie:

Poţi avea o pinata pentru a dezvălui genul bebeluşului

O pinata colorată este cea mai bună alegere pentru a dezvălui genul bebeluşului tău. O petrecere care să includă pinata rămâne în memoria celor dragi, iar pozele şi filmuleţele pot să fie spectaculoase. 

Orice petrecere are nevoie de o ghirlandă

Pentru petrecerea gender reveal poţi să cumperi o ghirlandă neutră, care să fie potrivită pentru fetiţă şi pentru băieţel, sau una care să îţi indice imediat genul copilului. Ai putea să ai o ghirlandă pe care scrie „Baby Girl” sau una pe care „Baby Boy”, sau chiar o ghirlandă cu franjuri colorate sugestiv. De asemenea, poţi să cumperi baloane colorate în nuanţe pastelate, care să fie indicii pentru invitaţii tăi. Dacă vrei să le spui genul bebeluşului într-un anumit moment al petrecerii, atunci poţi să cumperi baloane colorate cu ambele variante: roz şi albastre. Astfel, cei care privesc decoraţiunile nu pot să ştie sigur care este genul copilului. Vor afla totul în clipa potrivită, conform scenariului ales de către tine. 

Fotografiile sunt întotdeauna o adevărată plăcere pentru orice invitat

Poţi cumpăra recuzită specială pentru fotografiile voastre de cuplu şi pentru orice invitat care doreşte să se bucure de acest moment. O să poţi cumpăra recuzită cu mesaje text de la PartyMag.ro. Aici descoperi tot ce ai nevoie pentru un party frumos şi vesel, de care să te bucuri alături de toţi cei dragi ţie. 

Farfuriile gender reveal sunt perfecte pentru petrecerea ta

Indiferent de tipul de mâncare pe care îl ai la party, poţi adăuga farfuriile tematice. Astfel, poţi să te joci alegând farfurii cu formă de îmbrăcăminte de bebeluş cu roz şi albastru sau farfurii care să aibă texte potrivite pentru acest moment special. Farfuriile pot să fie însoţite şi de către tacâmuri de unică folosinţă, cu aceeaşi temă aleasă de tine sau de paie şi alte decoraţiuni frumoase pe care le găseşti pe site. 

Decoratiunea pentru prăjitură „Oh, Baby” este nelipsită de la petrecerea gender reveal

La party ai nevoie şi de prăjituri şi de tort. Astfel, poţi să te cumperi o decoraţiune „Oh, Baby” şi să decorezi o zonă care să fie încărcată de dulciuri colorate şi de limonadă. 

Petrecerea gender reveal este importantă atât pentru voi, ca părinţi, cât şi pentru alţi membri ai familiei voastre. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.