Flaviu Costin, fratele artistei decedate, a declarat că înmormântarea va avea loc miercuri în Cetățele, slujba începând cu ora 13:00
“Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi amețit și leșinat la volan și, astfel, a pierdut controlul masinii”, a declarat Flaviu Costin.

Din spusele fratelui, nu avea un istoric medical cu afecțiuni grave. Copiii ei, în vârstă de 14 şi 19 ani, sunt devastați, spune Flaviu Costin, de asemenea instrumentist. Unchiul celor doi tineri spune că, cel mai probabil, aceştia vor rămâne cu familia lui.

Colegii interpretei de muzică populară vor să să cânte la înmormântare, în memoria Anamariei Pop. Anunţul a fost făcut de un prieten de-ai acesteia pe Facebook.

„Vă rog pe voi, colegii noștri de cântec, să vă aduceți cu voi instrumentele, să o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum”, a scris Flaviu Costin pe Facebook.

 

Cine este pasagerul care o însoţea pe artista Anamaria Pop

Un tânăr volonist în vârstă de 15 ani se afla în dreapta Anamariei Pop. Mergeau la prima lor cântare împreună, dar drumul lor s-a oprit pe un carosabil în linie dreaptă.

„Este un băiat foarte talentat. Am fost recent împreună la Tulcea la Festivalul International de Folclor <Peștișorul de Aur>, unde am luat locul II. Ne bazăm pe el. Este un tânăr serios şi foarte respectuos. Pentru noi a fost un șoc ce s-a întâmplat. Suntem alături de el și îi transmitem multă sănătate. Zilele viitoare vom merge să donăm sânge pentru el. Anamaria a fost un artist cu bun simț și regretăm pierderea ei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a declarat Iuliana Dancaș, directorul Ansamblului Folcloric National Transilvania.

Băiatul se află internat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare cu mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar și la bazin și femur. În zilele viitoare acesta va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.