Vicepreședintele PNL, Mihai Voicu îi dă replica deputatului PSD, Claudiu Manda, cel care l-a asemănat ieri pe Klaus Iohannis cu celebrul personaj Pinocchio, după ce prezidențiabilul ACL ar fi fost prins cu minciuna legată de subiectul vizitei la Traian Băsescu.

„Libertatea de exprimare înseamnă, desigur, dreptul oricui de a-și da cu părerea despre absolut orice. Așa cum dreptul constituțional de a ocupa funcții publice înseamnă și dreptul oricui de a se face de râs încercând să ocupe funcții ministeriale pentru care nu poate garanta nici cu experiență politică și nici cu vreo competență profesională deosebită.

Un personaj ce folosește aceste drepturi este și domnul Claudiu Manda, un necunoscut dincolo de granițele județului Dolj până de curând, când a emis pretenția hazlie de a fi ministrul Bugetului. Mă aștept, odată ce acest pas a fost făcut, ca domnul Manda să dorească a fi balerinul șef al Operei Române sau secretar general ONU, deoarece ar fi cam același lucru pentru domnia sa.

Faptul că acest domn celebru emite considerații dictate de la partid cu privire la domnul Klaus Iohannis nu mă miră și nici nu mă preocupă, deoarece audiența domnului Claudiu Manda se încadrează în categoria „vagi urme”. Un număr care începe cu zero și mai are încă destui zero după virgulă”, a precizat șeful PNL – Dolj, Mihai Voicu.

sursa: pesurse.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.