Senatorul PDL Gheorghe Flutur atacă dur guvernarea USL, acuzându-i pe parlamentari de incompetenţă şi minciună. Mai mult, acesta le cere reprezentanţilor Uniunii Social Liberale să nu desfiinţeze pe bucăţele judeţul Suceava, prin aceste măsuri de disponibilizări în masă.

Preşedintele PDL Suceava, Gheroghe Flutur, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de măsurile pe care Guvernul Ponta le-a luat de când USL a câştigat guvernarea. Acesta acuză puterea că nu este capabilă să creeze locuri de muncă şi că promisiunile din campania electorală au fost doar nişte minciuni.

„Prin măsurile luate în ultima ședință, Guvernul USL dă startul unui nou val de disponibilizări în masă. Este vorba de data aceasta despre pierderea locurilor de muncă pentru câteva mii de oameni din companii de stat. Acest nou val de concedieri reprezintă o tristă realitate, care arată încă odată că USL-ul nu este capabil să creeze noi locuri de muncă și că promisiunile de a crea un milion de locuri de muncă nu au fost decât minciuni. Județul Suceava este afectat zi de zi de incompetența și demagogia actualei guvernări. Prin măsurile luate de USL, mai mulți suceveni își vor pierde, din păcate, locul de muncă”, a declarat Flutur.

Acesta le cere celor de la USL să nu desființeze pe bucățele județul Suceava, să nu mai desființeze instituții din județ, așa cum au procedat cu Finanțele publice, pentru a nu lăsa și alți oameni fără un loc de muncă.

„Dezastrul guvernării USL este confirmat de datele recente furnizate de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, din care rezultă că șomajul este în creștere în județul Suceava, la această dată fiind înregistrați un număr de 13.589 șomeri. Le cer guvernanților să sprijine mediul de afaceri prin măsuri concrete, pentru a fi create noi locuri de muncă”, a conchis Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.