Ioan Bălan a declarat după vizita lui Victor Ponta în Suceava că acesta nu a rezolvat nimic. „Sucevenii vor rămâne cu aceleaşi promisiuni neonorate”.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, consideră că prin vizita pe care a făcut-o la sfârşitul săptămânii trecute în Suceava, premierul României şi liderul PSD Victor Ponta nu a făcut nimic pentru suceveni. Mai mult, Ioan Bălan a spus că locuitorii judeţului Suceava vor rămâne după această vizită doar cu promisiuni pe care Victor Ponta nu le va duce la îndeplinire, aşa cum s-a întâmplat şi până acum.

„Ca o concluzie, vizita prim ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”, a precizat Ioan Bălan. El a subliniat că lucrările de modernizare a drumului Suceava – Botoşani pot fi întrerupte, din păcate, din cauză că până şi constructorul a afirmat că nu a fost plătit pentru lucrările efectuate. Liderul PDL Suceava a afirmat că aceeaşi situaţie se întâmplă şi la Aeroportul Suceava, unde Consiliul Judeţean a fost obligat să facă un împrumut pentru a plăti lucrările de modernizare.

„În perioada guvernării judeţene PDL, vizitele prim ministrului sau ale miniştrilor erau făcute pentru semnarea unui contract de finanţare a unui proiect sau pentru inaugurarea unor investiţii. În comparaţie, s-a văzut foarte clar că vizita premierului Victor Ponta în judeţul Suceava a avut un caracter strict electoral, pentru ca liderul PSD să facă noi promisiuni sucevenilor. Putem admite deci că vizita a fost strict electorală şi se înscrie în lungul şir de promisiuni electorale făcute de Victor Ponta şi care nu-şi găsesc niciodată finalitatea”, a declarat Ioan Bălan. Liderul PDL a ţinut să precizeze că premierul Victor Ponta nu a dorit să inspecteze şi şantierul şoselei de centură a Sucevei, tocmai pentru că aceasta este una dintre promisiunile făcute sucevenilor, şi neonorate. Ioan Bălan a amintit că Victor Ponta a promis în urmă cu doi ani că această investiţie va fi finanţată şi finalizată.

Pe de altă parte, Bălan a declarat că îl bucură faptul că ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a elogiat unul dintre proiectele bine făcute în perioada în care Consiliul Judeţean a fost condus de Gheorghe Flutur, şi anume modernizarea Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Preşedintele PDL Suceava a mai spus că după doi ani de când PSD a preluat puterea atât la nivelul Guvernului, cât şi în judeţ, se poate vedea că judeţul Suceava este blocat, iar principalele proiecte de dezvoltare sunt îngheţate. În aceste condiţii, Ioan Bălan a spus că în momentul de faţă sucevenii pot să înţeleagă mai bine sloganul lui Gheorghe Flutur din anul 2012, „Da, se vede diferenţa!”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.