Muzeul Bucovinei implementează în perioada martie – septembrie 2016, proiectul cultural „Artă și Artefacte”, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, sesiunea de finanțare I/2015 – 2016, Aria Patrimoniu Cultural Materia.

Atelierul de arheologie experimentală Artă și Artefacte

În perioada 24 iunie – 15 iulie 2016, în cadrul proiectului, la Muzeul de Istorie se va desfășura „Atelierul de arheologie experimentală Artă și Artefacte”. Acesta va fi organizat pe trei module: modulul I teoretic – Artă și artefacte în Cultura Cucuteni; modulul II practic – „Și eu pot!” și modulul III – „Restaurare pentru juniori”.

La atelierul de arheologie experimentală pot participa toți copiii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani cu înclinații artistice, din mediul urban, care vor fi repartizați în șase grupe de lucru: 27 iunie – 1 iulie / 2 grupe; 4 –8 iulie / 2 grupe și 11 -1 5 iulie / 2 grupe.

Doritorii mai au la dispoziție o săptămână pentru a se putea înscrie, la sediul Muzeului de Istorie, strada Ștefan cel Mare, nr. 33, Suceava.

Participarea este gratuită.

Persoană de contact: Irina Țibulcă, responsabil organizare atelier, telefon 0330401195 sau pe e-mail contact@muzeulbucovinei.ro .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.