Atenție, cad capete în Guvernul condus de Viorica Dăncilă! Potrivit surselor noastre, Viorica Dăncilă ia în calcul schimbarea mai multor miniștri controversați din actualul Executiv, deci o remaniere mai largă.

Carmen Dan și Teodor Meleșcanu, primii pe lista remanierii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, cea care a fost un om fidel lui Liviu Dragnea, însă care nu este dorită de liderii partidului, ar fi prima pe lista remanierilor. Acesteia i se vor reproșa scandalurile din Ministerul de Interne, iar la final va fi propusă spre remaniere. Sursele noastre susțin că ministerul deținut de Carmen Dan este dorit în egală măsură de Marian Oprișan, organizația Olt, dar și de Buzău și Maramureș.

Totodată, Viorica Dăncilă îl va remania pe ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. Premierul ar fi ajuns la o înțelegere cu Tăriceanu, iar ALDE va veni cu o altă propunere în locul acestuia.

Încă 3 miniștri, pe lista neagră

Pe lista neagră a premierului Dăncilă se află și ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu.

Și ministrul Apărării, Gabriel Leş, ar urma să plece acasă, postul fiind negociat cu organizația Constanța – mai precis cu Felix Stroe – miza fiind preluarea conducerii Portului Constanța.

Totodată, potrivit surselor noastre, Daniel Breaz, ministrul Culturii, a negociat și el cu noua conducere plecarea de la minister, pentru a prelua organizația Alba în locul lui Ioan Dârzu, care va fi mazilit. Surse din partid spun că, de altfel, Breaz este în negocieri cu doi parlamentari PNL, care ar urma să se alăture organizației Alba.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.