Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Rutieră Suceava au desfășurat o acțiune de prevenire a depășirii vitezei regulamentare pe drumurile publice. În urma acțiunii, mai mulți șoferi au rămas pietoni.

Într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, se arată rezultatele acțiunii desfășurate pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

„În perioada 23 – 24 februarie, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava și cei din cadrul polițiilor municipale şi orăşenești, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare, cu următoarele rezultate:

– Permise de conducere reţinute = 14, din care 10 pentru viteză;

– Certificate de înmatriculare retrase = 11;

– Sancţiuni contravenționale aplicate = 391, în valoare de 84.200 lei, din care 257 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Spre exemplu, un bărbat de 33 ani, din comuna Bosanci, a fost depistat conducând autoturismul, pe B-dul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, cu viteza de 125 km/h (+75 km/h peste limita legală admisă). De asemenea, autoturismul în cauză avea inspecţia tehnică periodică expirată din data de 19.01.2014. Un alt tânăr de 34 ani, din județul Botoşani, a fost depistat în timp ce conducea auto, pe DN 2, având o alcoolemie de 0,19 ml/l alcool pur în aerul expirat. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. O persoană de 30 ani, din județul Cluj, a condus autoturismul, pe DN 17, cu viteza de 107 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Un bărbat de 32 ani, din județul Botoşani, a condus autoturismul, pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, cu viteza de 127 km/h şi nu avea asupra sa permisul de conducere. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a acestuia şi  suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.