Thermonet anunță că începând de duminică noaptea și până miercuri seara vor fi efectuate niște lucrări, iar apa caldă în zona centrală a Sucevei va fi întreruptă.

Din această cauză principala arteră a orașului, va fi afectată, deoarece se vor face săpături în zona Hotelului Bucovina.

Furnizarea apei calde în sistem centralizat va fi întreruptă timp de trei zile, de luni dimineața ora 00.00 (duminică noaptea) și până miercuri ora 20.00 (perioada 10 – 12 iunie), în zona centrală a municipiului Suceava.

Potrivit directorului societății Thermonet SRL, Mugur Corlățan întreruperea furnizării acestui serviciu va afecta consumatorii din sistemul centralizat de termoficare ale căror locuințe sunt arondate la punctele termice (PT) Centru 1, Parc, Tudor Vladimirescu și A4.

„Întreruperea apei calde este necesară pentru realizarea unei lucrări de investiții, de înlocuire a vanelor vechi, nefuncționale, cu altele noi”, a declarat directorul societății Thermonet SRL, Mugur Corlățan.

De asemenea, lucrările vor afecta și traficul rutier de pe principala arteră de circulație a Sucevei, săpăturile urmând să fie efectuate în carosabil în fața Hotelului Bucovina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.