Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a lui DROBOTĂ PETRU, de 57 de ani din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, care la data de 02.08.2017, orele 08.00, s-a  deplasat în comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negri, județul Suceava, unde lucra ca ziler în construcții, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu, fiind imposibilă contactarea sa.

Semnalmente: înălțime 1,63 m, greutate aproximativ 70 de kg., constituție atletică, față ovală, ten alb, păr grizonat, ondulat, tuns scurt, purtat peste cap, ochi căprui, nas mare coroiat, poartă mustață, frunte lată mijlocie, cicatrice arsură antebraț mâna stângă.

La data dispariției purta o pereche de pantaloni trening, de culoare neagră, cu dungi albe (2-3) pe părțile laterale, tricou cu mânecă scurtă de culoare albastru deschis/bleu, cu o inscripție de culoare galbenă în zona pieptului, iar în picioare adidași de culoare maro. Avea asupra sa un rucsac culoare crem în care avea unelte și haine de schimb.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.