Marți, 7 iunie 2022, la București în sediul Bibliotecii Centrale Universitare, Ministerul Educației, prin Ministrul Sorin Mihai Cîmpeanu, a făcut ceremonia de premiere a sportivilor participanți la GIMNAZIADA 2022 competiție ce s-a desfășurat în perioada 14-22  mai 2022 în Normadia / Franța .

ISF Gymnasiade este considerată a fi, la nivel internațional, cea de-a treia competiție ca mărime, după Jocurile Olimpice și Jocurile Mondiale Universitare.

 Costiuc Claudia Ionela care este elevă la Liceul „Ion Luca” Vatra-Dornei și legitimată la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dublă legitimare cu CSM București a ocupat la Gimnaziada din Franța locul 4 în proba de 1500 metri .

„Sunt onorat că domnul ministrul al Educației a premiat-o pe sportiva mea cu Diplomă de Excelență, dar și cu o sumă de bani. Suntem foarte fericiți pentru această performanța adusă municipiului Vatra-Dornei și Județului Suceava. 
Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele acestui rezultat, respectiv conducerea CSM Dorna Vatra-Dornei, Apa Bucovina, Hotel Silva Vatra-Dornei și Lordinu Vatra-Dornei”, a transmis prof. Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Dorna.
Următoare competiție la care participă sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei/CSM București este Campionatul Balcanic U 18 ce se va desfășura în localitatea Bar/Muntenegru în data de 12 iunie 2022.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.