Sâmbătă și duminică, 26 și 27 ianuarie, sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei, secția Atletism, participă la două competiții internaţionale din circuitul European Indoor.

Astfel, sâmbătă, 26 ianuarie, la competiția Indoor Track-Field Viena – Austria va lua startul Rusu Dorin-Andrei, în proba de 1500 metri și Costiuc Ionela-Claudia și Prâsneac Alexandru în probă de 800 metri. A doua zi, sportivii dorneni vor participa la a XVIII-a ediție Elan Indoor Meeting  Bratislava-Slovacia. Înscrişi la start sunt Rusu Dorin Andrei, în proba de 3000 metri, Costiuc Claudia Ionela, în proba de 1500 metri și Prâsneac Alexandru, în proba de 800 metri.
Un alt sportiv antrenat de Prâsneac Cristian va lua startul la Campionatul Național Universitar care are loc în perioada 26-27 Ianuarie la Bacău. Este vorba despre Atănăsoaie Cătălin, în probele 1500 și 3000 metri, acesta fiind legitimat la CSU Reșita și CSM Dorna Vatra-Dornei.

„Este primul concurs Indoor din 2019 și sper ca sportivii mei să facă personal best la competițiile la care sunt înscrişi, sper într-o figură frumoasă a lui Andrei Dorin Rusu la Viena și Bratislava și sper la două medalii  a sportivului Cătălin Atanasoaie la Campionatul Naţional Universitar de la Bacău”, a transmis Prâsneac Cristian, antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.