Doi sportivi de la CSM Dorna Vatra-Dornei, respectiv  Prâsneac Alexandru și Costiuc Claudia-Ionela, care au obținut  rezultate deosebite în activitatea sportivă, vor fi sponsorizați printr-un program de promovarea talentelor, inițiat de Mol România și Fundația Pentru Comunitate.
În cadrul celei de-a XVII-a ediții a programului au fost depuse 579 de propuneri, cele mai multe de până acum, acordându-se finanțări parțiale sau integrale pentru 117 dintre el.

Președintele juriului la secțiunea sport a fost Violeta Beclea-Székely, campioană europeană la atletism şi doctor în sport, în cadrul programului se oferă finanțare în valoare totală de 560.000 lei tinerilor sportivi și artiști din toată țara, cu rezultate bune în activitatea sportivă sau artistică pe care o desfășoară.

Contractele de sponsorizare vor fi expediate după data de 1 septembrie. Un solicitant poate să obțină maxim 10.000 de lei pentru achiziționarea de echipamente și materiale sau/ și acoperirea cheltuielilor de deplasare.

„Această finațare vine după un an competițional foarte bun,  sportivii find Juniori 2 și obținâd medalii la Campionatele Naționale, la categorile Juniori 2, Juniori 1, Tineret și la Seniori. De asemenea, amândoi au obținut  medalii la Campionatele Balcanice de Juniori 1 și 2”, a transmis prof. Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Dorna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.