Duminică, 4 Octombrie, în Municipiul Câmpulung Moldovenesc s-a desfășurat Campionatul Național de alergare montană și Cupa Rarău Juniori și Copii, competiții la care au participat și atleții de la CSM Dorna Vatra-Dornei.

Echipa de Juniori 1, formată din Andrei Ihnatiuc, Iulian Pop, Valentin Iluca și Mihai Alexandru Moroșan, a obținut Titlul de Campion Național
De asemenea, Andrei Ihnatiuc, sportiv legitimat CSS Rădăuți și CSM Dorna Vatra Dornei, a obținut titlul de Vicecampion Național, iar pe locul 4 s-a clasat Iulian Pop. Cei doi vor reprezenta România la Campionatul Balcanic.

La Cupa Rarău, locul I a fost ocupat de Alexandru Prâsneac – la juniori 3, la junioare 3 Claudia Costiuc s-a clasat pe locul I, iar Petrea Bodea a fost primul la categoria Copii I. Colibaba Corina s-a clasat pe locul II la Copile 3, Colibaba Luca a obținut locul II la Copii 3, iar Denisa Kore s-a clasat pe locul III la Copile 2.

Sâmbătă, 3 Octombrie, la București a avut loc Campionatul Național de Copii 1 și 2, eveniment la care au participat și atleții dorneni. La finalul competiției, Denisa Kore a obținut medalia de bronz în proba de 800 metri la categoria Copile 2, Petrea Bodea s-a clasat pe locul IV în proba de 1500 metri la categoria Copii I, iar, Andrei Gabriel Capra s-a clasat pe locul V în proba de 800 metri, categoria Copii 1.

„Sunt încântat de evoluția elevilor mei, care au muncit în ultimele luni și se vede rodul muncii lor. Aș vrea să-i felicit pe toți sportivii și să aduc în evidență sportivii care au prins pentru prima oară reprezentativa României: Ihnatiuc Andrei- antrenat la CSȘ Rădăuți de prof. Bogdan Roscoveanu și Iulian Pop. Aș vrea să mulțumesc și celor care sprijină CSM DORNA, secția atletism: Mol România, Aqua Carpatica, Black-Hill Vatra-Dornei, Coloana Center Vatra-Dornei, Sorinko Vatra-Dornei, Hotel Silva și Lordinu”, a transmis prof. Prâsneac Cristian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.