Sala de Atletism din Bacău a găzduit weekendul trecut a treisprezecea ediţie a concursului naţional „Memorialul Dorin Melinte”. La competiţia organizată de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Asociaţia Judeţeană de Atletism au participat 364 de sportivi (190 de fete şi 174 de băieţi) de la 36 de cluburi sportive din toată ţara.

Întrecerea s-a adresat atleţilor juniori 1, 2 şi 3, care au concurat la următoarele probe: 60m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 3000m, 4X200m, 4X400m, 60m garduri, înălţime, prăjină, lungime, triplusalt şi greutate.
Sportivii de la  CSM Dorna Vatra-Dornei, club structurat de Primăria Municipiului Vatra-Dornei, antrenați de profesorul Prâsneac Cristian, s-au întors cu numeroase medalii. Astfel, două medalii de aur au obținut sportivii Prâsneac Alexandru și Costiuc Claudia-Ionela, în proba de 800 metri și 1500 metri categoria juniori 3. În proba de 800 metri – categoria juniori 2 Kore Robert-Petru a obținut medalia de argint și colegul lui Moroșan Mihai-Alexandru a obținut medalia de bronz. De asemenea, Kore Robert-Petru a obținut medalia de argint și în proba de 1500 metri.


La aceeași competiție au participat și sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Rădăuţi, atleți antrenați de prof. Roșcăneanu Bogdan. Astfel, Ihnatiuc Andrei, care este legitimat și la CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut locul 1 în proba de 3000 metri și locul 3 în proba de 1500 metri, Pascal Diana a obținut locul 2 în proba de 400 metri și locul 3 în proba 800 metri la categoria junioare 2, iar sportivii Cârdei Alexandru și Calancea Daniel au obținut locul 2 și 3 în proba de 800 metri la categoria juniori 3.

Sunt fericit de performanțele sportivilor mei și vreau să remarc evoluția sportivei Costiuc Claudia-Ionela, care a concurat după o operație la picior. Cred că suntem pe drumul cel bun pentru Naționalele din martie.
De asemenea, aș mai vrea să îl menționez și pe sportivul Prâsneac Alexandru, care obține personal best de la o cursă la alta.
Le mulțumesc și celor care ne finanțează: Primăria și Consiliul Local Vatra-Dornei”, a transmis antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.