Ediția de anul acesta a Crosului Sucevei s-a dovedit a fi un succes atât prin numărul de participanți, când și prim modul în care a fost organizată această competiție.
La linia de start s-au aliniat peste 600 de participanți, care au concurat la nu mai puțin de 12 probe. Ediția de anul acesta a Crosului Sucevei a fost organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava, împreună cu Primăria Suceava.
Participanţii au alergat pe traseul Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul/Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Giratoriu – MC Donald”s, Nicolae Bălcescu, având ca punt de plecare esplanada Casei de Cultură. La cros au participat de la copii cu vârsta de şase ani şi până la seniori, cu vârste de peste 70 de ani.
CSM Dorna Vatra-Dornei a participat la acesta competiție cu un lot numeros, iar la finalul competiției s-a întors cu numeroase premii.

Copile 2
Locul 1 Kore Denisa
Locul 3 Sârbu Andreea

Copii 2
Locul 2 Capră Andrei

Copii 1
Locul 1 Prâsneac Alexandru

Copile 1
Locul 1 Costiuc Claudia Ionela

Juniori 2
Locul 1 Pop Iulian
Locul 2 Iluca Sorin Valentin

Juniori 1
Locul 1 Lescan Cătălin Sebastian

„Sunt încântat de evoluția sportivilor mei, care la început de pregătire s-au comportat destul de bine. Aș vrea să mulțumesc celor din conducerea Primăriei Vatra-Dornei pentru sprijinul la această deplasare”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.