Duminică, 13 noiembrie, la Brașov s-a desfășurat Campionatul Național de Alergare pe Șosea 5K (seniori, U23 și U20, individual și pe echipe, la feminin și masculin), un concurs național care include proba de alergare pe șosea pe o distanță de 5 kilometri.
Organizatorii competiției au fost Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, în parteneriat cu Federația Română de Atletism (FRA) și Asociația 15 Noiembrie 1987, cu cofinanţare asigurată de Primăria Municipiului Brașov. Această competiție sportivă s-a desfășurat pe traseul care comemorează Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 15 Noiembrie 1987 a muncitorilor de la Uzina de Autocamioane. Astfel, atleții au alergat pe același traseu pe care l-au urmat manifestanții în Noiembrie 1987 de la poarta fostei Uzinei de Autocamioane Brașov până în fața Prefecturii.

La această competiție s-au înscris și sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei, care au obținut medalia de Vicecampioni Naționali la categoria Tineret cu echipa. Echipa fiind compusă din Negoița Dragoş, Prâsneac Alexandru, Ungureanu Ştefan și Kore Robert – Petru

„Sunt foarte bucuros de evoluţia sportivilor mei care au obținut această medalie, 3 dintre sportivi fiind juniori 2 și ne dau mari speranțe la competiţiile viitoare. De luna viitoare începe sezonul Indoor, unde avem obiective măreţe”, a spus antrenorul CSM Dorna, prof. Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.