Sâmbătă și duminică (29-30 ianuarie 2022), Sala „Ioan Soter”, din cadrul CSNB „Lia Manoliu”, a găzduit prima etapă a Campionatelor Naționale rezervate seniorilor, tineretului (U23) și probe combinate (S, U23) din acest sezon indoor.
 CSM Dorna Vatra-Dornei s-a aflat la startul competiție cu mai mulți sportivi. La finalul competiției,  Claudia Ionela Costiuc a obținut locul 3 la proba serioare 400 m, cu timpul 58,16 și locul 1 în proba de 800 metri, cu timpul 2,10,71. De asemenea, sportivul Prâsneac Alexandru a obținut un loc 3, tot la categoria seniori, în proba de 800 metri cu timpul de 1.55.55. Atletul Ihnatiuc Andrei, sportiv cu dublă legitimare CSȘ Rădăuți / CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut locul 2 la categoria seniori, în proba de 3000 m, cu timpul 8,35,54.
„Sunt foarte încântat de evoluția sportivilor mei. Claudia și Alexandru fiind Juniori 2 au reușit recorduri personale în sală. Aceștia au făcut și baremul pentru Campionatul Balcanic U 20 de la Belgrad – Serbia care va avea loc pe 12 februarie, dar și pentru Campionatul European U 18 de Ierusalim -Israel din luna iulie. De altfel, Alexandru a făcut baremul și pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European Banska-Bystrica-Slovacia. Îi felicit pe amândoi pentru aceste realizari. De asemenea, mulțumesc și celor din conducerea clubului care ne-au sprijinit cu un cantomanent de 3 săptămâni la Băile Felix, dar și Primariei și Consiliulului Local Vatra-Dornei și sponsorului personal al celor 2 atleți, respectiv Apa Bucovina”, a transmis prof. Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.