Federația Română de Atletism, împreună cu Asociația Județeană de Atletism Timiș cu sprijinul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Timiș și Casa de Cultură a Timișoarei, au organizat, duminică, 4 aprilie, la Timișoara, Campionatul Național de 10 Km – Finala pentru Seniori, Seniori U23 și Juniori 1.
La această competiție au participat și sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei, club finanțat de Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei, la finalul căreia echipa de Juniori a obținut medalia de bronz prin  sportivii Ihnatiuc Andrei, Moroșan Mihai Alexandru, Pop Iulian și Iluca Valentin. Medalia de aur a fost obținuta de Gloria Buzau, iar argintul de CSM Bistrița
„Sunt multumit de evoluția sportivilor la aceasta cursă, ei s-au pregatit mai mult pentru competiția care urmează, Campionatul Național de Alergare Montană, care are loc la Câmpulung Moldovenesc și care reprezintă un criteriu de selecție pentru Campionatul Balcanic și European unde sper că măcar doi sportivi să fi selecționați în echipa Romaniei”, a declarat antrenorul CSM Dorna, prof. Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.