Duminică, 12 iunie 2022, în localitatea Bar din Muntenegru s-a desfășurat Campionatul Balcanic U 18 ediția a XIX-a. La această competiție au participat 20 de țări din Balcani, iar sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au obținut rezultate remarcabile și de această dată. Astfel, Claudia Ionela Costiuc a obținut titlul de vicecampioană balcanică în proba de 800 de metri, iar  Alexandru Prâsneac a obținut medalia de bronz în proba de 800 de metri. Totodată, Ciprian Costîn, sportiv legitimat la CSȘ Rădauți – CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut titlul de vicecampion balcanic în proba de 3000 de metri. Trebuie precizat că sportivul este antrenat la CSȘ Rădauți de profesorul Bogdan Roșcaneanu.
Sportivii  Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac sunt legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei și cu dublă legitimare CSM București
„Sunt încântat de evoluția sportivilor mei care au dat tot ce au putut în timpul cursei. În perioada urmatoare, prin Federația Română de Atletism, vom sta într-un stagiu de pregătire în Poiana-Brașov pâna la plecarea la Campionatul European U18 din perioada 4-7 iulie ce se va desfășura la Ierusalim. Mulțumesc pentru sprijin celor din conducerea clubului CSM Dorna Vatra-Dornei și sponsorului sportivilor – Apa Bucovina”, a declarat prof. Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Dorna Vatra-Dornei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.