În perioada 28 – 29 noiembrie, la Bacău, a avut loc concursul național „Cupa 1 Decembrie”, competiție la care sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei au obținut șapte medalii. Potrivit profesorului Cristian Prâsneac, sportivii dorneni ai obținut trei medalii de aur, una de argint și trei de bronz.

Prâsneac a subliniat că aurul a fost obținut de sportivul Alexandru Prâsneac la proda de 800 metri, categoria Juniori 1. Alte două medalii de aur au fost obțiunute de către  Claudia-Ionela Costiuc, la probele de 400 și 800 metri, categoria Junioare 3.

Pe de altă parte, Mihai-Alexandru Moroșan a obținut medalia de argint la proba de 1500 metri, la categoria Juniori 1.

Denisa Kore a obținut două medalii de bronz la probele de 400 și 800 de metri, categoria Junioare 3, iar Robert-Petru Kore a obținut locul III la proba de 800 de metri, categoria Juniori 1.

Astfel, profesorul Cristian Prâsneac a declarat că sportivii de la CMS Dorna Vatra Dornei se află în perioada de pregătire pentru sezonul de sală 2021.

„În acest moment suntem în pragul de a acumula volum și cred că rezultatele obținute de sportivii mei în acestă perioadă de pregatire o să ne aducă medalii la Campionatele Naționale din 2021”, a declarat profesorul Cristian Prâsneac.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.