Atletul Alexandru Prâneac, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut medalia de bronz  la juniori 1, elevul  antrenorului Cristian  Prâsneac cucerind medalia de de bronz în proba de 800 metri, cu rezultatul 1.57.91

„Am încheiat sezonul cu o medalie, acesta este cel mai important lucru. Timpul înregistrat, cel mai modest din acest an, este o consecință a oboselii acumulate, noi fiind în pregătire și concursuri din luna mai. Tocmai din acest motiv, al acumulării oboselii,a precizat Cristian  Prâsneac.

Alexandru Prâsneac, o veritabilă speranță a atletismului românesc, a împlinit 15 ani în 16 martie și, în sezonul de aer liber Alexandru a început la Pitești cu Cupă României unde a obținut în proba de 800 m locul 1, la Debrecen a obținut locul 1 în proba de 800 metri, la Chișinau a obținut locul 1 în proba de 800 metri la toate 3 curse a fost aproape de recordul național U 16, a urmat Campionatul Național U 16 de la Craiova unde Alexandru obține 2 titluri de Campion Național în probele de 800 și 1500 metri urmând Campionatul Național U18 de la Pitești unde obține medalia de vicecampion Național în proba de 800 metri și medalia de bronz în proba de 1500 metri.
În 2021, elevul antrenorului Cristian  Prâsneac  și-a trecut în palmares patru distincții naționale, după ce în luna martie a reușit performanțe extraordinare la Campionatele Naționale de atletism Under 16 (categoria sa de vârstă) de sală, unde a fost în două rânduri medaliată, cu aur în proba de 800 metri și 1500 de metri, urmeaza Campionatul Național U 20 unde sosește pe locul 5 și bate  (record național U 16). 
Tot la Campionatul Național U 20 a obținut locul 4 Costiuc Claudia-Ionela, în proba de 800 metri, și stafeta de 4×400 metri compusă din Covasneanu David, Pop Adelin, Kore Robert și Prâsneac Alexandru.
„Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele muncii noastre Primaria și Consiliul Local Vatra-Dornei, Aqua Carpatica și Lordinul Vatra-Dornei”, a transmis Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.