Sâmbătă, 21 mai, la Piteşti, în cadrul Grand –Prix etapa 1, eveniment organizat de Federaţia Romană de Atletism, sportivul dornean Rusu Dorin Andrei, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, a reuşit să câştige proba de 10.000 de metri cu timpul de 30 minute şi 20 de secunde.

Astfel, sportivul dornean a realizat și baremul pentru Campionatul European, care va avea loc în perioada 20-23 iulie în localitatea Grossetto-Italia, cu un rezultat de personal best şi aproape cu un minut sub baremul impus de European-Atletic.

În proba de 1.500 metri sportivul dornean Mihăescu Claudiu-Daniel, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, a reuşit să sosească pe locul  3 cu rezultatul de 3 minute şi 59 de secunde, baremul pentru Campionatul Mondial de la Nairobi-Kenya fiind de de 3 minute 58 secunde și 20 milisecunde.
Sunt încântat de sportivul Rusu Dorin Andrei care ne dă speranţe la o medalie la Campionatul European şi sper şi în realizarea baremului pentru Campionatul Mondial de la Nairobi-Kenya  a sportivului Mihăescu Claudiu-Daniel”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, la finalul competiției.