Atletul Prâsneac Alexandru, pregătit la CSM Dorna Vatra-Dornei de antrenorul Prâsneac Cristian, a cucerit medalia de bronz în proba de 800 metri la Campionatele Naţionale indoor pentru juniori 2 (limita maximă de vârstă 18 ani), desfăşurate la Bucureşti.

Tot în aceeași competiție, doi sportivi au sosit pe poziția a 4-a: Claudia Ionela Costiuc, în proba de 800 metri și Ihnatiuc Andrei, sportiv cu dublă legitimare – la CSS Rădăuți și CSM Dorna, în proba de 3000 m.

„Sunt mulțumit de evoluția sportivilor mei la acest Campionat Național. Sportivul Prâsneac Alexandru, mai mic cu 4 ani decât adversarii săi, în timpul atacării finale, a fost împins de către un adversar și la final s-a bucurat doar de poziția a III-a. Și Claudia Ionela Costiuc a avut o evoluție bună, aceasta revenind după o operație avută la picior în luna decembrie. Aș vrea să mulțumesc profesorilor de la Școala Nr .4 Vatra Dornei pentru sprijin și sponsorului sportivului Prâsneac Alexandru – Black-Hill Vatra-Dornei”, a transmis antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.