Sâmbătă 18 noiembrie în localitatea Canakkale-Turcia a avut loc a 61-a ediţie a Campionatului Balcanic de Cros unde, la finalul concursului, în proba de juniori 1 – 6 kilometri dorneanul Rusu Dorin Andrei a sosit pe locul 2 la individual şi locul 2 cu reprezentativa României.
Din lotul român au mai făcut parte Garcea Adrian de la C.S.Pandurio Târgu Jiu, care a ocupat locul 3 la individual, Herman Gabriel Peter de la CSS Mediaş, care a ocupat locul 9 la individual, şi Miclos Rareş de la CSM Sighişoara.
Reprezentativa României s-a calificat la Campionatul European de cros de la Samorin-Slovacia, care va avea loc pe 10 decembrie.

„Rusu Dorin Andrei  a pierdut locul 1 la mai puţin de o secundă, probabil din cauza condițiilor meteorologice care au fost. A plouat mult în 24 de ore înaintea curse şi a fost un traseu de forţă. Sper ca sportivul dornean de cros să obţină o medalie la individual la Campionatul European. Aş vrea să mulţumesc pentru sprijin: Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximorom Vatra-Dornei, Romanel dar şi Primăriei Vatra-Dornei”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.