Și anul acesta, în Ajun de Moș Nicolae, la Ostra s-a desfășurat tradiționalul concert de colinde „Am venit să colindăm”, eveniment ce i-a adunat în centrul comunei pe localnici. La ediția din 2023, organizatorii, Primăria și Consiliul Local, au avut alături numeroși sponsori.

Conform tradiției, gazdele au pregătit pachetele pentru copilaşi şi vin fiert pentru cetăţenii care au dorit să se încălzească.

„Vă urez bun venit la cea de-a 10-e ediție a concertului de colinde! Trebuia să spun cea de-a 12-a ediție, însă pandemia ne-a răpit două evenimente. Sperăm să nu mai avem parte de așa ceva niciodată. Dragii mei, permite-ți-mi să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment, respectiv colegii mei de la Primărie, doamna viceprimar Viorica Robaniuc, colectivul de cadre didactice și copiii de la Grădiniță și de la Școală. De altfel, acest eveniment nu s-ar fi putut realiza, dacă nu ar fi fost alături de noi, respectiv sponsorii care au contribuit cu diferite sume de bani pentru organizarea acestui frumos eveniment”, a transmis primarul comunei Ostra, Ioan Oros.

Totodată, Ioan Oros i-a invitat pe cetățeni și la Parada Obiceiurilor de Iarnă, care va avea loc pe 31 decembrie, iar la Cumpăna dintre ani, tot în centrul comunei, pentru a asista la focul de artificii.

 

De altfel, Viorica Robaniuc, viceprimarul acestei comune, le-a urat tuturor celor prezenți să aibă parte de sărbători binecuvântate, pe care să le petreacă sănătoși în compania celor dragi.

„Vă doresc din suflet ca Moș Nicolae să vă aducă multă sănătate și bucurii și să pătrundă în casele tuturor ca să vă dea putere să treceți peste toate greutățile vieții. Să petreceți clipe minunate împreună cu cei dragi dumneavoastră. De asemenea, urez la mulți ani celor ce poartă numele Sfântului Nicolae”, a spus viceprimarul comunei Ostra, Viorica Robaniuc.

După deschiderea evenimentului, pe scena din centrul comunei au urcat elevii și preșcolarii din comuna Ostra, ulterior atmosfera de sărbătoare fiind întreținută de Ansamblul „Flori de colţ”.

Pe scena de la Ostra a urcat și unul dintre artiștii îndrăgiți din generația tânără, Paul Ananie, care a reușit să îi introducă pe oameni în atmosfera de sărbătoare prin colindele, dar să și să le bucure inimile cu melodiile sale vesele.

De asemenea, Alexandru Brădățan, artist emblemă al Bucovinei, a revenit la Ostra, iar oamenii s-au putut bucura de colinde şi atmosfera de sărbătoare creată de acesta.

Concertul de colinde a continuat cu îndrăgita artistă Laura Olteanu, cea care, prin melodiile sale a câștigat inimile a milioane de români.

Spectacolul de la Ostra a fost prezentat de către Raluca Bercea, jurnalist și organizator de evenimente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.