Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă a fost apelat ieri de . Petrică, de 18 ani, din oraşul Gura Humorului, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe strada Lt. V. Mărceanu, din localitate s-a întâlnit cu trei tineri, care i-au cerut o țigară și, în timp ce le explica că el nu fumează, unul din cei trei tineri i-a sustras portofelul din buzunarul din spate al pantalonului, portofel în care avea suma de 320 de lei.

După ce a constatat  îi lipsește portofelul, , partea vătămată le-a spus celor trei tineri să-i dea portofelul înapoi, iar unul din aceștia i-a înapoiat portofelul, constatând ulterior că lipsesc 320 de lei.

Polițiștii au demarat verificările și au identificat pe  doi din cei trei tineri, respectiv S. Dănilă de 29 de ani, din orașul Sângeorz Băi și S. Andrei, de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, iar în urma audierii acestora s-a stabilit faptul că autorul furtului este S. Andrei, de 33 ani, din orașul Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud, care, după ce a sustras portofelul, a mai stat puţin cu cei doi, apoi, văzând un echipaj de poliție, a fugit într-o direcție necunoscută.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de S. Andrei pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 208, alin.1, art. 209, alin. 1, lit. g și i Cod Penal, urmând a fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.