Miercuri, în jurul orei 14.00, agenţii Postului de poliție Horodniceni au fost sesizați de un bărbat de 39 ani, din localitate, despre faptul că, persoane necunoscute au tăiat și sustras mai mulți arbori din pădurea ,,Brădățel” ce face parte din Ocolul Silvic Privat Fălticeni și pe care o are în administrare.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în perioada 21 – 24.03.a.c., persoane necunoscute au tăiat și sustras 11 arbori în cantitate totală de 5,34 m.c. material lemnos și valoare 195,25 lei.

În urma activităților întreprinse de polițiști, la locuința unui bărbat de 34 ani, din satul Brădățel, a fost găsită cantitatea de 4 m.c. material lemnos, pe care acesta a transportat-o cu două atelaje hipo la data de 24.03.2015, împreună cu un localnic de 42 ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos a fost sustras din pădurea ,,Brădățel’’ de către cei doi bărbaţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de cei doi bărbați, pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.