La 01.02.2020, ora 23.10, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de către C. B. de 43 ani din mun. Suceava cu privire la faptul că unui vecin de-al său i-a fost sustras aragazul care se afla depozitat pe scara blocului.

La 01.02.2020, în jurul orelor orele 23:00, C. B., aflându-se în incinta blocului situat pe strada Jean Bart de pe raza Municipiului Suceava, a observat cum trei persoane de sex masculin au sustras un aragaz, care se afla depozitat pe holul blocului. În zona comiterii faptei au fost depistate trei persoane de sex masculin, care au fost identificate în persoanele numiților B. G. de 41 ani, I. A. de 17, ambii din Suceava și Ț. G. de 39 ani din orașul Liteni. Aceștia au recunoscut faptul că au sustras aragazul cu scopul de a-l valorifica la un centru de colectare al fierului vechi.

Din cercetările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că aragazul aparține numitului C. M. de 33 ani, locatar în blocul menționat anterior.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde s-a întocmit proces verbal de constatare al infracțiunii flagrante, cercetările fiind preluate de către BIC Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.