Au început înscrierile la Colegiul Național Militar din Câmpulung Moldovenesc. Termenul limită de înscriere este 24 martie 2023, iar perioada desfășurării selecției este între 6 februarie și 11 aprilie. Examinarea medicală se va face între 20 februarie și 13 aprilie.
Trebuie spus că, pentru anul școlar 2023-2024, Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc scoate la concurs 168 de locuri, la specializarea matematică-informatică, cu predare în regim intensiv in limba engleză.
„Vrei să faci parte din marea familie a Armatei Române? Primul pas spre o carieră de succes este să devii elev militar.
Te așteptăm să ocupi unul dintre cele 168 de locuri disponibile din Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”. Se pot înscrie elevii din clasa a VIII-a!
Colegiul asigură o educație complexă, activitatea de învățământ fiind principala direcție spre care se îndreaptă pregătirea elevilor, specifică filierei vocaționale, specializarea matematică-informatică, profil militar.
Viitorul începe cu alegerea profesiei. Alege ce ți se potrivește și înscrie-te acum!
Înscrierea se face ONLINE, de către unul dintre părinți (sau tutore), la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care domiciliezi. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php”, se arată în mesajul transmis de unitatea școlară militară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.