Asociația Culturală Romantic Art in asociere cu Primăria Suceava și Consiliul Local Suceava, organizează în perioada 31 Martie – 02 Aprilie 2023  la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii si Tineri „Voci de Ingeri” ed. a VI-a.

Juriul va fi format din nume sonore a culturii românești, între care artistii Luminița Anghel, Nico Matei și Aurelian Temisan, compozitorii Mihai Alexandru, Viorel Gavrilă și Claudiu Bulete, Compozitorul și jurnalistul George Vanvu de la Radio România Iași și profesor de muzică și director al festivalului Andrei Morar.

Festivalul se va desfășura pe 5 secțiuni: Secțiunea Soliști, Secțiunea Grupuri mici, Secțiunea Creație, Secțiunea In Memoriam „Marcel Iorga” și Secțiunea „Romantic Art”. Sunt așteptați în concurs concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 25 de ani din toate județele țării și din Republica Moldova.

Înscrierile pentru preselecție vor dura până pe data de 5 Martie 2023.

Mai multe detalii pentru înscriere în regulamentul care se regăsește pe pagina de facebook a festivalului „Voci de Ingeri”.

Evenimentul va fi transmis Video Live pe pagina de facebook a partenerilor noștri media Radio Iași https://www.facebook.com/RadioIasi, pe www.radioiasi.ro. si pe pagina de facebook a festivalului Voci de Îngeri www.facebook.com/Festivalul-Voci-de-Ingeri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.