Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, candidat la funcția de deputat al României, le-a cerut, într-o ședință ce a avut loc la sediul partidului, sume importante de bani celor care se regăsesc pe listele de la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Andronache, cel care se află pe locul 1 pe lista de la Camera Deputaților, le-a explicat colegilor săi de partid care este suma pe care trebuie să o aducă la partid și a arătat că la alegerile locale unii dintre ei nu au fost chiar darnici cu PMP, din punct de vedere al finanțelor.

Mai mult decât atât, Andronache a hotărât să îi „pedepsească” și pe cei care au ieșit consilieri județeni fără să dea prea mulți bani la partid și le-a cerut să se regăsească și pe lista de la parlamentare, iar de data aceasta să aducă și 20.000 de lei.

Unul dintre consilierii județeni PMP se află în stare gravă fiind infectat cu noul coronavirus, iar doi nu au acceptat propunerea.

 

One Response

 1. SuperTzeapa

  Imi pare rau sa aud ca unul din consilierii judeteni PMP se afla in stare grava din cauza corona virusului. Sper sa se faca bine si sa isi reia activitatea. Nu e singurul membru infectat, din pacate e focar de infectie la PMP.

  Tot ce ii rog este sa nu iasa pe afara sa mai viruseze Doamne Fereste si oameni nevinovati.

  In rest, le doresc sanatate si putere de munca. Sa fiti sanatosi oameni buni si sa reusim sa ne revedem voiosi si bucurosi.

  Multa sanatate membrilor infectati, lui Sidor, Andronache, Gatlan, si cine mai e. Chiar imi doresc sa va faceti bine, pentru ca nu doresc raul nimanui.

  Daca ati putea, ati putea da un comunicat de presa sa spuneti ce si cum s-a intamplat si cum sunteti. Ce consilier judetean se afla in stare grava? Macar putem face o rugaciune pentru el (nu sunt ironic si nu glumesc).

  Succes si Doamne Ajuta!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.