Primarul PSD al municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, nu este mulțumit de rezultatul alegerilor prezidențiale din orașul său. Contactat telefonic, primarul de Rădăuți abia a răspuns câtorva întrebări simple adresate de reporterul SuceavaLIVE. Este posibil ca Nistor Tătar să fi fost tras la răspundere de către liderul social democraților, Ioan Stan, sau chiar să aibă mustrări de conștiință că nu s-a implicat mai mult în campania electorală.

Indiferent de jocurile de putere, este rușinos ca într-un fief al PSD, cum este Rădăuțiul, să câștige detașat candidatul PNL, Klaus Iohannis.

„PSD a scos 20,77% și PNL 35,06%”, a spus Nistor Tătar.

Cert este că primarul municipiului Rădăuți nu a reușit să convingă electoratul să voteze cu Viorica Dăncilă, chiar dacă făcut fel de fel de evenimente populiste, între care  a premiat toate cuplurilor de aur sau a organizat Balul Toamnei, înainte de alegeri.

Nici liderii cu notorietate și nici însăși Viorica Dăncilă nu au fost în stare să-i convingă pe rădăuțeni să voteze „cu inima” la prezidențiale. Aici, trebuie precizat că numai fostul ministru Răzvan Cuc a rupt câteva perechi de papuci de la cât s-a plimbat pe Centura Rădăuțiului, ca să nu mai vorbim de Viorica Dăncilă care a defilat pe străzile orașului și a făcut poze cu rădăuțenii.

Trebuie menționat că PSD și Nistor Tătar au obținut acest scor în Rădăuți și în ciuda faptului că investește miliarde de lei din vistieria orașului pentru promovare și publicitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.