Primarul PSD al comunei Păltinoasa, Eduard Wendling, a declarat, pentru SuceavaLIVE, că l-a susținut pe Klaus Iohannis și a votat cu el. Dovadă este scorul cu care Iohannis a câștigat alegerile în Păltinoasa: 58,47%.

„Klaus Iohannis a obținut 58,47%, iar Dăncilă a obținut 16 și ceva. Știți cum e, când mergi la un preot și nu-i spui toate păcatele, le duci. Eu acum simt că m-am eliberat și Tatăl de Sus ma iartă” a declarat, pentru SuceavaLIVE, primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling.

Acesta a subliniat că nu se ascunde după deget și nu spune ca ar fi fost o problemă sau că el ar fi votat cu Dăncilă, ci spune franc în fața oricui că a votat cu Iohannis.

„Oricine mă întreabă nu mi-e frică să spun cu cine am votat de data asta. Am votat cu cine am simțit și îmi asum: de data asta am votat cu Klaus Iohannis.  Joc cinstit, nu mă ascund: Păltinoasa a votat cu Klaus Iohannis”, a adăugat Eduard Wendling.

În ceea ce privește discuțiile cu șeful social democraților suceveni, Ioan Stan, primarul de la Păltinoasa a spus că nu a vorbit cu acesta

„Încă n-am vorbit cu nimeni din partid nici aseară, nici astăzi”, a declarat primarul Wendling.

Pe de altă parte, liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, l-a felicitat pe primarul Eduard Wendling.

„Sincer… m-a felicitat”, a conchis edilul din Păltinoasa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.