Conform viceprimarului Ovidiu Doroftei, cei din conducerea societății de termoficare, alături de reprezentanții primăriei municipiului Suceava, au hotărât ca lucrările de întreținere a conductelor de transport al agentului termic să se desfășoare în luna august.

Astfel, luna august, o lună caniculară de altfel, va aduce un disconfort major sucevenilor, aceștia fiind privați de apa caldă. În fiecare an, la nivelul municipiului Suceava, agentul termic se întrerupe preț de o lună, pentru reparații. „Începând cu data de 5 august nu se va furniza apă caldă în municipiul Suceava. Conform specialiştilor de la Termica, până în data de 31 august, toate lucrările de mentenanţă şi reparaţii ale conductelor care transportă agentul termic ar trebui să fie gata”, a declarat Doroftei.

Așadar, pentru luna august ar fi bine ca sucevenii să se pregătească pentru mai multe vizite la ștrand, piscine, sau dușuri cu apă rece. Ultima soluţie este chiar potrivită, mai ales pentru o seamă de reprezentanţi ai administraţiei judeţene şi locale, sau a politicienilor suceveni.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.