În comuna suceveană Brodina Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a câștigat detașat alegerile parlamentare din 6 decembrie. Potrivit primarului Vasile Uhliuc, Partidul Național Liberal se află pe locul al treilea, la o distanță de doar un vot de PSD la Camera Deputaților și la patru voturi la Senat.

Astfel, la Senat, în comuna Brodina, potrivit numărătorii paralele, AUR a obținut 212 voturi, PSD – 155 de voturi, PNL – 151 de voturi, USR 43, iar PMP 88 de voturi. La Camera Deputaților, AUR a obținut 199 de voturi, PSD 133, PNL 132, USR 32 și PMP 81 de voturi.

„E drept că opțiunea electoratului trebuie apreciată întotdeauna, însă, recunosc, acest rezultat ne-a surprins și nu neapărat plăcut. Eu sunt primar independent, dar Partidul Național Liberal și-a arătat bunele intenții privind susținerea dezvoltării comunei Brodina, de aceea mi-ar fi plăcut ca și rezultatul alegerilor să fie îndreptat către acest partid, nu spre unul despre care nu cunoaștem foarte multe informații”, a declarat primarul comunei Brodina, Vasile Uhliuc.

Reamintim că Vasile Uhliuc a îndeplinit de două ori funcția de viceprimar, iar la alegerile locale a reușit să câștige Primăria comunei Brodina din postura de independent.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.