Cu toate că sunt la sfârșit de an calendaristic, sportivii secțiilor de atletism din județ sunt la început de an competițional, pregătindu-se pentru sezonul concursurilor de sală.

Sâmbătă, 14 decembrie, atleții de la CSM Dorna Vatra-Dornei au participat la un concurs Internaţional de atletism, la Chișinău (Republica Moldova), competiție la care au mai fost prezenți sportivi din  Ucraina, Bulgaria, Belarus  și Moldova. Sportivii  antrenați  la CSM Dorna Vatra-Dornei de Prâsneac Cristian au obținut rezultate remarcabile la acest concurs, Prâsneac Alexandru făcând o cursă excelentă în proba de 600 de metri și obținând medalia de aur. De asemenea, Moroșan Mihai Alexandru a cucerit două medalii, una de argint în proba de 1000 metri și una de bronz în proba de 300 de metri, și sportivul Kore Robert Petru a obținut medalia de argint în proba de 300 metri.

Duminică, 15 decembrie, la Bacău, a avut loc Concursul Național „Cupa de Iarnă” unde sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei au demonstrat că sunt foarte bine pregătiți. Astfel, Alexandru Prâsneac a obținut medalia de aur la categoria Copii 1, în proba de 800 metri, alte două medalii de argint obținând sportivii Moroșan Mihai Alexandru, la categoria juniori 2, și Kore Robert, la categoria juniori 3, în proba de 800 metri.

 „Având în vedere că noi suntem în perioada de pregătire pentru sezonul competițiilor de sală, pot spune că aceste rezultate sunt foarte bune. Alexandru a făcut un timp bun în proba de 800 de metri și acest lucru ne dă speranțe că la naționale vom scoate  un timp de două minute și 5 secunde, așa cum ne-am propus. Și Moroșan Mihai Alexandru și Kore Robert-Petru au alergat foarte bine și speram ca în sezonul Indoor să obținem cât mai multe medalii la Campionatele Naționale”, a transmis antrenorul prof. Prâsneac Cristian.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.