Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat sâmbătă, 20 aprilie, candidații pentru alegerile locale din județul Suceava. Evenimentul a avut loc în prezența președintelui AUR, George Simion.

Ne-au subjugat, ne-au vândut solul și subsolul, ne-au vândut suveranitatea, ne-au vândut independența, ne-au tăiat pădurile. Prin sate latră câinii, nu mai găsești pe nimeni, toți tinerii sunt ori la Iași, ori la București, ori în Italia sau Marea Britanie. Asta este durerea cea mai mare. Dorința mea este să îndreptăm această greșeală. Cu oamenii potriviți vom reuși să câștigăm această bătălie, așa cum a făcut-o odată Ștefan cel Mare. Am încredere în oamenii aceștia din fața voastră că sunt oameni curați, cinstiți, cu frica lui Dumnezeu, că nu fac blat cu partidul comasat.

E important să înțelegem. Ori că votezi PSD sau PNL va fi la conducere tot Flutur. Acum, ca să dea și PSD-ului ceva, l-au pus pe Vasile Rîmbu, omul lui Flutur, omul vinovat de moartea multor prunci, omul vinovat pentru situația din pandemie, să candideze din partea PSD și să facă jocul ăsta de putere-opoziție. Nu ne mai pot păcăli. Tot ce se întâmplă aici, astăzi, în Bucovina, este dovada unui neoimperialism. A trebuit să vină cu surle si trâmbițe Schweighofer si Egger ca să ne învețe cum să ne tăiem pădurile. Ei vin aici cu avioane particulare și critică indicii noștri de dezvoltare, dar nu știu că am fost cuceriți și exploatați. Cu ce se laudă Flutur în acest județ? Ce investiții face? Tot invocă cum va aduce la Suceava autostradă, niciodată în regimul acesta de colonie. Trebuie să stați cuminți, să nu ridicați mâna și să faceți ce spune stăpânul. Și nu Ghiță e stăpânul.  Anul acesta Bucovina are posibilitatea de a face opoziție, de a duce o luptă dreaptă”, a declarat președintele AUR, George Simion, în cadrul evenimentului.

Candidatul AUR pentru funcția de primar al Municipiului Suceava este Cătălin Axinte, preot slujitor la Biserica Sf. Mina din cartierul Obcini.

„Sunt Cătălin Axinte. Omul, preotul, bucovineanul dumneavoastră. AUR este un partid în care mă regăsesc cu sufletul și ființa mea, între cei patru stâlpi pe care se clădește acest frumos partid. E anul schimbării de sistem. Puterea celor care ne conduc astăzi stă în umilința noastră, în faptul că ei așa ne vor, cu capul plecat. Singura politică a mea este iubirea de neam și apărarea drepturilor sfinte. Prin muncă, dăruire, onestitate, răbdare și nu în ultimul rând prin exemplul meu personal. Toți sunteți importanți. Haideți să construim împreună această frumoasă societate. Am mare încredere în tineri, sunt frumoși, deștepți. Pentru ei intru în politică. Să trăiască într-o țară în care să nu le fie frică să vorbească”, a declarat Cătălin Axinte.

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Suceava este Neculai Miron, cel care de opt ani conduce în calitate de primar Comuna Bosanci. Acesta este principalul contracandidat al baronului Gheorghe Flutur, cel care ține județul în subdezvoltare.

„Vreau în primul rând să-i mulțumesc lui Dumnezeu, care ne-a binecuvântat țara cu pace, ne-a binecuvântat cu o ploaie, benefică fiecăruia dintre noi și în special pentru agricultori, pe care politicile actuale îi direcționează către faliment. Vreau să spun că în orice domeniu am profesat, fie că este social, spiritual sau politic, ca model, ca lider, pentru mine a fost, este și va rămâne Isus Hristos.

Am venit în administrația publică, nu ca să mi se slujească, să mi se dea. Am venit aici ca să ofer, ca să dau. Am administrat o comună unde am făcut centru medical, am renovat școli. Astăzi, Comuna Bosanci, unde îmi închei al doilea mandat, are 95% rețele de gaz extinse”, a declarat Neculai Miron.

14 Responses

 1. george

  GHITA pleaca GHITA ca vine AUR si ia TOT la SUCEAVA !! Iar Soldanel sa il ia de mina pe Stan Bostan , si sa plece la Ciolaca la Buzau !

  Răspunde
 2. Viorica Macovei

  AUR este alternativa la actuala clasă politică. Felicitări candidaților , oameni cu credință și valori morale, care vor reprezenta Suceava. Votăm AUR !

  Răspunde
 3. Nina Donisan

  Singură alegere reală în clasa politică actuală ,succes tuturor candidaților care reprezintă Suceava ! În 2024 votăm AUR !

  Răspunde
 4. mihai grigore

  :revista floare albastra = blue : intru in profi_ un magazin de șarlatani al unui cacat care se bazează pe atacul la persoana __ îmi spune o femeie ca- i muri cineva __ și un preot îmi spuse __ vedeți _ că scrie pe sticla și toate produsele de lapte profi__ lapte reciclat __ cum spusei eu __ exista așa ceva ? _ da__ și au un set de mafioți care fac rand fals _ gata să te înjure și să te ponegreasca_ vedeți că pe fundul paharului cu smântână sau dero sau lapte reciclat sau ce – o fi _ scrie __ negru pe alb _ cifra 1_12_133_1234 însemnând că o fost reciclat __ după expirare__ laptele de odată =1__ doua ori =12….acum înțelesei că la Suceava n- o fost covid __ ci-i „Profi”____

  Răspunde
  • mihai grigore

   : și _imi spusei _ ce se poate pentru a avea lapte proaspăt de la vaca din satul bosanci__ trebuie asa__ registru agricol și zootehnic _ înscrisuri _ bidon de lapte_ polobocel__ și _ târg de produse lactate__ și în scoli _ pai asta spusei _ că dacă-i i cifra 123456__ îl duc laptele expirat _ prin card Profi = cornul și laptele _ prin lege_ in scoli__ că sa mai obțină _ in plus _ un profit preplatit__si asta _ de data asta _ pe banii statului__ Profi _ cel care intr- un singur an a cvadruplat prin monopol prețul la produsele alimentare____ca de aia ies copii din școli cu spume la gura și părinții în zadar acuză medicii că nu- s ei de vina____

   Răspunde
 5. mihai grigore

  : insa__ va rog _ să fiți pregatiti_ problema- i alta _ Profi strânge deșeuri reciclabile _ doar pe acelea cu care reimpacheteaza bere ori lapte_ și de exemplu daca unul borăște intr- un astfel de obiect _ unde îl spala ?___

  Răspunde
 6. mihai grigore

  : de aceea spusei_ că ia împotriva autobuzelor scolare_ a acestei forme de sclavaj și de belire de bani a familiei__ rupand- o destramand-o _ umilind-o__ de ce sa stai 10 ore la școală în fața unor pcristi cu doua clase__ care-i finalitatea _ ? migrare?Profi?

  Răspunde
 7. mihai grigore

  : înscriere _ punct de vot___ reforma învățământului _ institut de medina veterinara _ și _ institut agricol___ universitatea stefan cel mare și sfânt suceava __ un loc pentru bălegar calul și vaca __ nu- i rusinos__ nu _ e sănătos __ pentru că Stefan sta pe cal_ calul îl ținea alaturi _ in grajd _ mai mult _ când se bălegar calul se oprea din mers___

  Răspunde
 8. mihai grigore

  : Pink Floyd _ zidul_ we don’t need you eduction( youre education)___adio șleahtă de crăcănați pcristi in slecuri de foc negru cu doua clase de bagasereti in cimitir un popor întreg _ in ocupațiunea bolsevica___

  Răspunde
 9. mihai grigore

  : reforma _ învățământului ___ de la 8 la 13___ in principiu 4 sau 5 ore maxim _ dimineață sau după amiaza__ și pentru profesori și pentru elevi__ și fiecare să-și facă temele acasa__ sa nu îl reținem pe profesor în școală __ școală nu- i o puscarie__ ci _ poți avea doctorat la 18 ani !*___

  Răspunde
 10. mihai grigore

  : predicție __ flutur27%__ miron 29%__ harsovshi–––- 100% !*____curic anton 50,01%____

  Răspunde
 11. mihai grigore

  : mesaj__ dragi romani_ continuați să susțineți prin semnaturi_ înscrierea în tabela de vot a partidelor politice_ alianțelor electorale_ precum și a candidaților independenți _ UE election_ alegeri locale romania__6 iunie 2024 __ așa sa ne ajute dumnezeu!*__numai bine !*___mihai grigore- poet.editor.scientist__4h20’am_ duminică 21aprilie 2024_____:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.