Duminică, 22 iunie, la ora 05.36, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de 21 spre 22 iunie, persoane necunoscute i-au sustras din rezervorul autocarului ce aparţine unei societăţi de transport persoane și garat pe marginea DJ 208 B, în centrul comunei Siminicea, aproximativ 200 litri de motorină.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este angajat în funcţia de conducător auto, iar în dimineaţa zilei de 22 iunie, în jurul orelor 05.15, a plecat în cursă cu autocarul cu călători, iar la ieşirea din comuna Siminicea, acesta s-a oprit. În momentul în care a verificat rezervorul, acesta a observat că lipseşte lacătul cu care era asigurat, iar rezervorul era gol.

Având în vedere faptul că în autocar se aflau călători, acesta a alimentat autocarul pentru a duce călătorii la destinaţie şi a anunţat poliţia că va reveni pentru a da relaţii cu privire la furtul combustibilului, la întoarcerea din cursă în jurul orelor 08.30.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că lăcaşul rezervorului prezenta urme de forţare, iar din interior lipsesc aproximativ 200 litri de motorină, în valoare de 1.236 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal faţă de autori necunoscuţi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.