Un accident rutier a avut loc luni seară pe DN 17, la km 120+650, pe raza localității Poiana Stampei, unde o autocisternă s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, iar scurgerile de motorină din cisternă au fost oprite, prin obturarea fisurii.

Pompierii militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei și de la Detașamentul Vatra Dornei au monitorizat zona cu două autospeciale cu apă și spumă.

În jurul orei 1:30 au ajuns la locul accidentului două macarale de 45 de tonă forță, iar ulterior a sosit și cisterna de rezervă. În jurul orei 4:45 autocisterna a fost repusă pe roți și a fost pregătită operațiunea de transvazare. Aceasta s-a încheiat în jurul orei 7:00.

Misiunea pompierilor militari s-a încheiat fără probleme deosebite.

Autocisternă răsturnată pe DN17

Autocisternă încărcată cu motorină, răsturnată, luni seară, pe DN17, pe raza comunei Poiana Stampei. Din fericire, șoferul nu a fost rănit. Pompieri militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei și de la Detașamentul Vatra Dornei au monitorizat zona cu două autospeciale cu apă și spumă.În jurul orei 1:30 au ajuns la locul accidentului două macarale de 45 de tone forță, iar ulterior a sosit și cisterna de rezervă.În jurul orei 4:45 autocisterna a fost repusă pe roți și a fost pregătită operațiunea de transvazare. Aceasta s-a încheiat în jurul orei 7:00.Misiunea de monitorizare a pompierilor militari s-a încheiat fără probleme deosebite.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Marţi, 12 februarie 2019

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.