Administrația județului Suceava a comunicat că întreprinde toate măsurile necesare pentru a proteja populația și a se asigura că distanțarea socială și măsurile de protecție sunt respectate.

Directorul organizației Crucea Roșie România- Filiala Suceava, Cornel Dediu a comunicat că, în cursul zilei de vineri, 17.04.2020, vor fi primite 23.000 de măști de protecție, destinate spitalului județean. Președintele Consiliului Județean Suceava, a solicitat, dacă este posibil, să fie atribuite parte dintre ele, și către Spitalul Municipal Rădăuți.

 La finalul ședinței, președintele Consiliului Județean Suceava, a solicitat pentru data de vineri, 17 aprilie 2020, o ședință de lucru la care să participe reprezentanți ai sindicatelor salariaților Spitalului Județean Suceava, ai Colegiului Medicilor Suceava, ai medicilor de familie și medicilor stomatologi, pentru a discuta și stabili măsurile necesare pentru stimularea adiției de personal medical calificat în unitatea medicală, ținând cont de necesitatea implementării Planul de operaționalizare graduală a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru atingerea capacității de răspuns maximal.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.