Miercuri, 30 septembrie a.c. va avea loc la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava o ședință de lucru la care vor participa din partea Consiliului Județean Suceava, doamna Irina Vasilciuc, administratorul public al județului, iar din partea Instituției Prefectului- Județul Suceava, domnul Alexandru Moldovan, prefect al județului Suceava. La ședința de lucru sunt invitați să participe și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava- Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției și ai Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Pe ordinea de zi a ședinței este solicitarea transmisă de Ministerul Sănătății- Direcția de Asistență Medicală, Medicină de Urgență și Programe de Sănătate Publică referitoare la necesitatea de a se analiza nevoia reală a unui spital modular în județul Suceava, în funcție de situația și numărul cazurilor Covid-19 înregistrate.

Solicitarea vine ca urmare a ofertei transmise de General Finance Investment atât Guvernului României, cât și Ministerului Sănătății, prin care se propune realizarea și dotarea completă a două spitale modulare, la nivel național, destinate tratării bolilor respiratorii severe, proiect ce va fi realizat integral din fondurile puse la dispoziție de acest grup.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.