Șoferul care în data de 25 septembrie a ieșit pe contrasens și a izbit o mașină în care se aflau două tinere, una dintre ele pierzându-și viața, a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 25.09.2020, ora 07:00, conducătorul auto M.A.P.  în timp ce conducea autoutilitara, pe raza localității Basarabi, comuna Preutești, Suceava, din direcția  Fălticeni către Dolhasca, s-a angajat în depășirea unui atelaj hipo, care circula în aceeași direcție de mers, deși din sens opus circula autoturismul condus de numita Ț.G.R.. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală gravă a numitei F.D.G., pasageră în autoturismul Renault.

Având în vedere aceste aspecte, la data de 13.10.2020, s-a dispus punerea în mișcare a urmăririi penale față de inculpatul M.A.P. pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă”, și „vătămare corporală din culpă”. Totodată, față de inculpat s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore începând cu data de 14.10.2020 ora 16:13 și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava, urmând ca la data de 15.10.2020 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.