Poliția orașului Siret a fost sesizată prin apel 112, luni, 2 septembrie, de un localnic care a anunțat că un autoturism a luat foc în fața unui magazin din centrul orașului.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 21.00, o femeie de 39 ani, localnică, s-a deplasat la un magazin din centrul orașul Siret, ocazie cu care a parcat autoturismul marca Dacia Logan, pe refugiul dintre străzile Castanilor și 28 Noiembrie.

După ce a efectuat cumpărăturile și s-a întors înapoi la autoturism a observat că de sub mașină iese fum, ocazie cu care a solicitat sprijinul unor trecători, care au apelat serviciul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Pompieri Siret, care au procedat la localizarea şi stingerea incendiului.

În urma incendiului, autoturismul a ars parțial în dreptul bordului din partea conducătorului auto, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei.

După stingerea incendiului pompierii militari au stabilit cauza producerii incendiului ca fiind de cauză de natură electrică, nefiind alte suspiciuni cu privire la cauzele izbucnirii incendiului.

Nu au fost victime omeneşti.

 

 

 

Sursa foto: Facebook – Morosan Elisei

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.