Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse într-un autoturism, în bara faţă şi spătarele scaunelor, 250 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, în valoare de 7.000 de lei, iar ţigările în valoare de 305 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

În seara zilei de 1 martie, în jurul orei 22.30, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Vasyl V., de 20 de ani, conducând un autoturism marca “Kia”, înmatriculat în Ucraina.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un locaş special amenajat în bara din faţă şi în spătarele scaunelor din spate ale autoturismului 250 de pachete de ţigări marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 305 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 7.000 de lei.

Totodată autoturismul, în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali, deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.