Miercuri, 13 mai, la ora 22:23, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din satul Hănțești, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul proprietate.

La 13 mai, în jurul orei 20:00, acesta s-a deplasat cu autoturismul proprietate până la domiciliul fratelui său din localitate, după care a revenit și a parcat autoturismul susmenționat pe podețul din fața locuinței sale.

În jurul orei 22:20, în timp ce se afla în curtea locuinței a observat fum la autoturism, a ieșit repede în drum și împreună cu mai mulți membri ai familiei au localizat și lichidat incendiul care se manifesta în partea dreapta față a autoturismului, sub capotă. Ulterior, până la sosirea la fața locului a lucrătorilor din cadrul I.S.U. Suceava și a polițiștilor, bărbatul  a pornit autoturismul și l-a mutat de la fața locului, pentru a nu pune în pericol alte bunuri.

 Cu ocazia cercetării locului faptei s-a constatat faptul că incendiul la autoturismul în cauză a fost stins prin aruncarea de nisip peste locul unde se manifesta incendiul. 

În urma înlăturării nisipului cu jet de apă de către lucrătorii I.S.U. Suceava s-a stabilit de către aceștia faptul că incendiul a fost produs de către un scurt circuit la un tablou de siguranțe, situat în locul de unde a pornit incendiul.

Persoana vătămată nu s-a putut pronunța cu privire la valoarea pagubei creată. 

Nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.